• Soniq

SONIQ AWARDS 2023

Voor de 4de keer organiseert VIA deze awards die uitgereikt zullen worden op 16 februari 2023 tijdens de BREAKFAST SHOW, een “live videofonische radio uitzending” INSCHRIJVEN

Er zijn opnieuw 4 awards. U kan (gratis) deelnemen;

DEADLINE : 19 januari 2023 middernacht

AWARD : BEST USE OF RADIO
In deze categorie gaan we op zoek naar succescases die radio hebben gebruikt als hoeksteen, of ten minste als essentieel onderdeel, van de communicatie strategie van een adverteerder.
Alle info (en opladen dossier)

AWARD : BEST INNOVATION IN AUDIO
In deze categorie willen we vernieuwingen bekronen op het vlak van het gebruik van nieuwe dragers of creatief audiogebruik in het brede domein van audio.
All info (en opladen dossier)

AWARD : SONIC BRANDING
Deze award legt de focus op het gebruik van geluid om een merk te definiëren of om de kernwaarden van het merk te communiceren.
All info

AWARD : BEST BRANDED AUDIO CONTENT
Deze award bekroont alle vormen van audio content – on demand of lineair – die ingezet werden om een merk te positioneren, te ondersteunen of diepgang te geven.
All info (en opladen dossier)

JURY

De jury voorzitter is zoals vorig jaar Paul Wauters (auteur, creatief directeur)

De andere namen van de 8 koppige jury: Kim Beyns (NGroup), Leen Renders (Geluidshuis), Zaki Lahbib (UBA) , Myriam Maes (FamousGrey), Thierry Mars (Egta), Catherine Ducamp (BNP Paribas Fortis) et Hakim Zemni (Insites Consulting)