• Soniq

SONIQ AWARDS 2022

De uitreiking van de Awards vindt online plaats op 24/2/2022 – INSCHRIJVEN

De Soniq awards zijn aan hun 3de editie toe.
Nadat deze competitie vorig jaar werd verruimd met 2 nieuwe categorieën, wordt er dit jaar opnieuw een catagorie aan toegevoegd: “Best Branded Audio content”.

In totaal zullen er nu 4 awards uitgereikt worden. De winnaar zal gekozen worden uit een shortlist van 3 nominaties, die eind januari zullen bepaald worden. De prijsuitreiding zal gebeuren op een event dat in de loop van februari 2022 zal doorgaan (details nog te bepalen).

AWARD : BEST USE OF RADIO
In deze categorie gaan we op zoek naar succescases die radio hebben gebruikt als hoeksteen, of ten minste als essentieel onderdeel, van de communicatie strategie van een adverteerder.
Alle info

AWARD : BEST INNOVATION IN AUDIO
In deze categorie willen we vernieuwingen bekronen op het vlak van het gebruik van nieuwe dragers of creatief audiogebruik in het brede domein van audio.

All info

AWARD : SONIC BRANDING
Deze award legt de focus op 
het gebruik van geluid om een merk te definiëren of om de kernwaarden van het merk te communiceren.
All info

AWARD : BEST BRANDED AUDIO CONTENT (nieuw)
Deze award bekroont alle vormen van audio content – on demand of lineair – die ingezet werden om een merk te positioneren, te ondersteunen of diepgang te geven.

All info

JURY
Paul Wauters (voorzitter)

Kim Beyns (Ngroup), Coppelia de Crane d’Heysselaer  (Happiness), Thierry Mars (Egta), Zaki Lahbib (UBA), Michael Bassanello (Loterie Nationale), Hakim Zemni (Insites France) en Cedric Engels (Sonhouse).