• Events

Coming Events

do

09.12

Rethinking TV Reach in the digital age

De digitalisering is onstuitbaar en bijzonder impactvol, ook in de mediasector. Meer specifiek op het vlak van de consumptie van

Past Events

  do

  09.12

  Past Event

  Rethinking TV Reach in the digital age

  De digitalisering is onstuitbaar en bijzonder impactvol, ook in de mediasector. Meer specifiek op het vlak van de consumptie van

  do

  25.02

  Past Event

  SONIQ 2021

  Op 25 februari is het zover. Dan reiken we de 2de Soniq Awards uit, en laten we buitenlandse sprekers aan het woord over de wondere wereld van Audio & Radio.

  di

  08.12

  Past Event

  Future of TV Advertising Global

  Op dinsdag 8, woensdag 9 en donderdag 10 december vindt ‘The Future of TV Advertising Global’ plaats, georganiseerd door het Engelse Mediatel. Dit jaar vindt het seminar volledig digitaal plaats. Een indrukwekkende lijst aan toonaangevende sprekers van over de hele wereld presenteren nieuwe denkwijzen, processen en technologieën die duidelijk maken in welke richting TV-reclame zich ontwikkelt. De ontwikkelingen dit jaar zijn in een stroomversnelling geraakt als gevolg van het coronavirus en de maatregelen en lockdowns die zijn ingesteld. Bij Future of TV Advertising Global wordt gekeken naar de uitdagingen en kansen die dit met zich heeft meegebracht.

  Kom erachter hoe de industrie broadcast en digitaal, direct sales en programmatic, linear en addressable en STB en connected TV kan verenigen. Ook wordt gekeken naar de uitdagingen op het gebied van metingen en gedragsgerichte versus contextuele targeting. Uiteraard komt ook de waarde van aandacht en hoe we deze kunnen meten en hiermee om moeten gaan aan bod, evenals hoe reclames effectiever kunnen worden gemaakt voor online merkopbouw.

  Sprekers zijn onder meer: Dev Sangani (Sky), Rhys McLachlan (ITV), Karen Nelson-Field (Centre for Amplified Intelligence), Christian Godske (TV2),  Virginie Dremeaux (FreeWheel), Natalie Harvey (Seven West Media), Richard Broughton (Ampere Analysis), Jo Kinsella (TVSquared), Jamie West, Maria Rua Aguete (Omdia), Amanda Crowley (Zenith), Gert Marien (Proximus).

  Meer informatie
  Voor meer informatie en om je aan te melden (gratis)