Wiemer Snijders

Past Event

donderdag
10.10.2019
  • Time
    12:00:00u - 14:30:00u
  • Time

    Humphrey
    Rue Saint-Laurent 38
    1000 Brussel

Deze internationale keynote spreker is in Brussel en VIA organiseert een extra sessie – uitsluitend op uitnodiging (met paswoord).

Wiemer Snijder is sinds het uitkomen van zijn boek “Eat your greens” uitgegroeid tot een internationale key-note speaker. Hij stond dit jaar al op het podium in New York, Sydney, Mumbai, Londen…

Op 10/10 is hij in Brussel op uitnodiging van de EGTA en we konden hem strikken voor een extra en exclusieve sessie.

“Hoe verkoop je meer producten, aan meer mensen, voor meer geld?”

Dat is de vraag die Wiemer Snijders zich stelde toen hij professionels en onderzoekers van over de hele wereld vroeg om een stuk te schrijven over Evidence Based Marketing. Het resultaat is gebundeld in Eat Your Greens.

Redacteur en co-auteur Wiemer Snijders is erin geslaagd om de crème de la crème van hedendaagse en tegendraadse marketingdenkers te verleiden om aan dit boek mee te werken. Er zijn bijdragen van Byron Sharp, Mark Ritson, Peter Field, Rory Sutherland, Patricia McDonald, Bob Hoffman, Paul Feldwick, Faris en Rosie Yakob en vele anderen. En niet te vergeten, de tekeningen van Tom Fishburne (the MarketoonistTM). De ontnuchterende conclusie: voordat we achter de volgende marketinghype aanlopen, moeten we eerst ons huiswerk doen (“eat your greens ! “) en kijken of de feiten en de cijfers kloppen.

Wiemer zal zijn bevindingen én oplossingen komen toelichten in een lunch causerie, en alle deelnemers krijgen een boek mee bij vertrek.

Deze lunch causerie is voor een beperkt publiek en enkel op uitnodiging. U heeft een paswoord nodig om u te kunnen inschrijven.

Vul dit formulier in om het bestand te downloaden

Ik wil graag op de hoogte blijven van de activiteiten van VIA